Lediga jobb

På Elbe är vi experter på butiksinredningar och displaylösningar till detaljhandeln. Vi tror på att utvecklas tillsammans med våra kunder och det har tagit oss långt. I Hillerstorp, hjärtat i Småland, via säljbolag i Danmark, Norge och Finland exporteras våra butiksinredningar idag till hela världen. Ibland behöver vi bli fler, så hör av dig till oss om du letar efter nya utmaningar!

Vi söker dig som har ett stort intresse för utveckling, som drivs av utmaningar och gärna tar för dig. Med din erfarenhet och ditt engagemang vill du öka dina kunskaper inom ditt kompetensområde.

 

Säljare/Projektledare

Elbe AB är en tillverkare av butiksinredningar och säljställ för detaljhandeln och dess leverantörer.

Nu söker vi en säljare/projektledare för såväl nykundsbearbetning som underhåll av befintliga kunder.

 

Du som söker tjänsten ska helst ha erfarenhet av liknande arbete inom butiksinredningsbranchen. Eller ett brinnande intresse för relationer och försäljning. 

Din roll blir att i ett nära samarbete med kunden och våra produktutvecklare, ta fram kundunika inrednings- och displaylösningar för såväl befintliga som nya kunder. 

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Hillerstorp.

 

Vi söker dig som har lätt för att knyta nya kontakter, är lyhörd och fokuserad på kundens behov. 

Du drivs av att ta hand om affärsrelationer och självständigt planera och genomföra ditt arbete. 

Du bör ha god teknisk förståelse och viljan att lära dig nya saker. 

Din ansökan vill vi ha via ansökningsformuläret här nedan, som e-post till Niklas Arvidsson: niklas.arvidsson@elbeab.se eller som brev till:
Elbe AB, Att: Niklas Arvidsson, Korgmakaregatan 7, 335 73 Hillerstorp

Vid frågor kontakta Niklas Arvidsson på 0370-257 88.

Vi gör löpande urval.

Produktionstekniker, Kalkyl och Beredning

VILKA ÄR VI?

I Hillerstorp, mitt i den välkända Gnosjöregionen, har vi vår fabrik och lager. Här, i en modern och flexibel produktionsanläggning med 10 000 pallplatser, vet vi hur man producerar på bästa sätt. För bästa resultat.

Vår tillverkning i tråd, rör och plåt sker i en rationellt uppbyggd maskinpark som till stora delar är automatiserad. Genom god planering och korta omställningstider kan vi erbjuda våra kunder såväl mindre serier som riktigt stora volymer.

I Hillerstorp tillverkar vi i alla typer av metaller. Tillsammans med våra samarbetspartners, alltid inom en radie av 5 mil, kan vi erbjuda plast, trä, textilier och skyltar. Vi erbjuder dessutom möjligheten för våra kunder att använda vår pilotverkstad. På så sätt kan du som kund till Elbe tryggt och säkert utvärdera lösningen innan fullskalig produktion startas.

 

VAD ERBJUDER VI?

På Elbe brinner vi för att hitta den mest optimala lösningen och att på så liten yta som möjligt få ut så mycket effekt som möjligt. I din roll kommer du bland annat att utvärdera produktionsmetoder tillsammans med produktionschef och arbetsledning.

Tjänsten innebär dagligt samarbete tillsammans med såväl inköp, produktion och försäljning där du har en viktig roll som stöd/supportfunktion i beredningsfrågor.

Vi söker dig som verkligen har ett brinnande intresse för produktionsberedning och kalkylering som vill ha en ny spännande dynamisk roll!

HOS OSS FÅR DU

 • Agera support och stöd till produktionen
 • Upprätta kalkyler på produkter i excel, sammanställa förkalkyler och priser
 • Ansvara för ytbehandlingsförfrågningar
 • Initiera produktionsrationaliseringar på nya och gamla artiklar
 • Bereda nya artiklar i affärssystemet Monitor

 

DETTA KAN DU

 • Du har erfarenhet från produktionsberedning och kalkylering
 • Önskvärt med tidigare erfarenhet av plåt, rör och tråd
 • God datorvana, främst i excel men även gärna Monitor
 • Svenska och engelska i tal och skrift. 


DETTA ÄR DU

Du tycker det är kul med produktion och har ett gediget intresse där du vill växa och lära dig ännu mer. Du har förmågan att tänka nytt och hitta nya lösningar och gillar att tillsammans med dina kollegor diskutera fram den bästa lösningen. Du har ett flexibelt arbetssätt, ordning och reda, samt en förmåga att kommunicera tydligt och ibland rakt när det krävs. Du är en social tekniskt intresserad person!

 

BRA ATT VETA

 • Du rapporterar till produktionschef Johan Hageberg
 • Placering Hillerstorp
 • Tillsvidareanställning
 • Visa ditt intresse senast den 10 februari 2021, urval sker dock löpande. För mer information kontakta Johan Hageberg. johan.hageberg@elbeab.se, 070-652 57 17

Oj! Något gick fel, Var god försök på nytt.